ته خیار
بسم الله الرحمن الرحیم
کتاب "ته خیار" نوشته "هوشنگ مردای کرمانی"
کتابی که به سبک همیشگی نویسنده شامل داستانک های با مضامین اکثرا اجتماعیه (شاید بهتر بگم دیدی نوین به چیزها روتین زندگی های امروزی) داستانهایی کاملا مجزا که گاهی کاملا تخیلی می شه!
اسم "ته خیار" از داستان اول کتاب گرفته شده:
(( استاد خیار را از همسایه گرفت، به گل ریز و خشک شده ی سر خیار اشاره کرد و گفت: این یعنی پایان خیار ، باور ندارید ، اسیر عادتتان شده اید این گل هم مثل همان گل هایی است که روز آخر برای مان می آورمد از گل درآمده است و با گل تمام می شود همین....))
کل کتاب به همین سادگی با چیزهایی خیلی ساده شما رو به عمق عمیق تری از سطح زندگی می بره با نگاهی کاملا متفاوت به مرگ ، پیری ، سختی های زندگی ، بی پولی و... (همشونم تلخ)
در کل کتابی بود در کنار تلخی دوسش داشتم و فکر نکنم هیچ محدوده سنی هم داشته باشه و این خودش هنر نویسنده فاخرشه :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
معرفی خودمانی:
خلاصه اگر 12 هزار تومان دادین و این کتاب را خریدید، حداقل از 30 داستان موجود 4 تایش را پسند مینمایید اگر هم ننمودید که دیگر...(یکی دارد من را صدا می کند) :/
می دانید به قول خود نویسنده نگاه این کتاب به مسائل تلخ زندگی (علی الخصوص مرگ) یک جور "زهرخند" بوده یا به قول بچه محل های خودمان یک جور "درد خنده" :)) واقعا در بعضی از داستانها دلمان می خواست برویم پیش آقای مرادی کرمانی بگوییم:
خو الان چرا؟ :/ خو الان این تموم شد یهنی؟؟؟ :/ البته که ما آقای مرادی کرمانی بسیار دوست میداریم و از آنهایش هستیم که اگر روزی ببینمشان کلی می خواهیم لبخند بزنیم کلی سیریش شویم کلی امضا بخواهیم و از این حرف ها و از مهمترین سوالتمان از ایشان این است که: واقعا تو کدام قسمت مغزتان این همه خلاقیت ، نگاه وسیع و جذابیت نگارش نهفته است و اگر قسمتی هست که همگیر است!!! اگر پاوری ، هندلی چیزی دارد لطفا به ما هم بگویند تا روشنش نماییم والله بخدا :)
من حدودا صد صفحه از این کتاب رو خوندم و با عرض معذرت باید بگم که خوشم نیومد و ادامه ندادم.
شاید من تو مودی نیستم که این کتاب براش دلچسب باشه اما تنها ویژگی مثبتش اینکه که به موضوعاتی می پردازه که کمی متفاوتند، مثل زندگی بابای مدرسه که پسر بچه اش تو مدرسه دخترونه بزرگ میشه یا مردم روستایی که از سقوط ماشین های بقیه امرار معاش می کنند
ولی در کل به نظرم کتابهای مفیدتری وجود دارد :|